Laster Arrangementer

VINNI + SOL HEILO + RUBEN, konsert, 13. juli 2024, Portør Pensjonat.

Lørdag 13. juli blir det festivalstemning i Portør.

Vi åpner dørene kl. 12.00. Det blir servering av mat og drikke hele dagen.

På scenen står tre av landets beste live-artister, og vi kan love nydelig stemning i hagen på pensjonatet!

Multi-instrumentalisten, musiker, artist og låtskriver Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet Katzenjammer i en årrekke i inn og utland. Sol har siden da gitt ut egne låter og album – og ikke minst turnert landet rundt på små og store scener med bandet sitt.

I mars 2024 slipper Sol Heilo første nye låt i rekken av flere frem mot høsten, og slipp av da EP i september. I sommer har Sol Heilo med seg to musikere, blant annet Hanne-Mari Karlsen som har spilt med Sol i en årrekke, og som også kan traktere et lite lass med instrumenter. Disse to forsterker seg med gitarist Egil Clausen.

Sol Heilo ønsker at publikum får en opplevelse som utfordrer alle sansene, og vil gjerne gi de noe de kan ta med seg videre i sine liv. Dette kommer frem gjennom at hun er sterkt involvert i alle deler av sin kunst, – hun skriver låtene, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

Sol´s tekster spenner over et rikt spekter av følelser, som bæres av dynamiske og sjangeroverskridende arrangement. Hennes tilstedeværelse og formidlingsevne har gjort henne til en av landets mest populære artister. En konsertkveld med Sol Heilo er noe du sent vil glemme!

Ruben; Det unge talentet fra Bjarkøy har på kort tid befestet seg som et av Norges store pophåp med over 500 millioner streams på og samtlige hitsingler som har plassert seg i spillelistene til svært mange både i og utenfor fedrelandet. Til tross for en relativt ung karriere, har Ruben allerede virkelig smakt på suksessen –1 Spellemannspris for årets låt og 4 nominasjoner.

Med mer enn 1000 dager på Norges Spotify Topp 50 liste har han virkelig etablert seg. Talentet har også samarbeidet med norske tungtvektere som Kygo, Alan Walker & Arif.

Liveshowet Ruben kommer med er utarbeidet over flere år og holder høyt nivå. I 2023 slipper han endelig sitt debutalbum som vil prege liveshow stort.

Vinni, tidligere frontfigur i duoen Paperboys, har satt sitt preg på den norske musikkscenen med låter som «Glorie», «Barcelona» og «Lonesome Traveller» og «God Morgen Norge» og har vært en viktig del av det norske hip-hop-miljøet i over 20 år.

I tillegg til å ha toppet listene utallige ganger kan Vinni uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge og har stått på de fleste festival og klubb-scenene vi har her i landet.

Med ny musikk på vei, er Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, snart klar for en ny runde på scenen. Etter årets utgivelse av albumet «tanker blir ting» er han nå klar for å møte publikum igjen med ny musikk og sine aller største hits.»

Vi er stolte av å presentere tre artister som ikke gjør mye spillejobber i området denne sommeren. En unik og sjelden mulighet til å få med seg tre store artister som alle stiller med fullt band!

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen